Продукти
Въпроси и консултации - във viber на 0882 281 997 чрез съобщение. Поръчки само през сайта. 

С коледните чували - на старт!

С коледните чували - на старт!
Чудесната есен залива прозорците със слънце, което ни разсъблича с топлия си поглед. Дълго-дълго чаканите студени дни са все още далеч, нейде в Северозападна Европа, а при нас някак си е още Средиземноморско.

Замислихте ли се за студените зимни дни?! Ами замислете се, защото след  „-ври“ месеците следват Онези „-ри“ месеци. Зимата настъпва, нежно подбирайки ни и прибирайки ни в къщи. Зимата ни дава Онова мило семейно събиране, за което сме забравили през лятото.

​И ние се преоткриваме, ние отново се вглеждаме в очите на най-близките. Обич ли е това, което проблясва в тях, или е просто отражение на огъня пред нас.
Ей! И после едни дни идват, изпълнени с подаръци за Коледа и Нова година, сред топлината на коледното одеало, на меката коледна възглавничка.

С последните дни на септември и първите октомврийски започна и подготовката на онлайн магазин Нови стоки за зимните празници. Ще попитате защо – защото търсенето на декорация и подаръци за Коледа вече започна. Рано-рано, колко да е рано. След няколко седмици площади и улици ще са окъпани в светлините на светещи гирлянди, а по ъглъте ще замирише на онези чудесни малки наденички и на греяно вино.

Естествено, първи в онлайн магазина ни се появиха Верните клиенти. Това са онези хубави хора, които миналата година заредиха коледно настроение край камините в дома си от нас. Коледни калъфки, тишлайфери и карета, весели завеси за прозорците.

Започнахме с пренареждането. Първо прегледахме какво е останало от миналогодишното зареждане и се започна едно деактивиране и пренареждане. След това извадихме тефтерите, защото и обръгнали компютърджии като нас водят тефтери с поръчки и заявки, с бройки и локации.

Според сметките – няколко коледни покривки, няколко коледни калъфки и много усмивки на склад. И усмивки на доставчици, които поеха дълбоко дъх! И как няма – едни сериозни бройки в заявките потече по мрежата.

Седнахме и зачакахме. J До няколко дни по виртуалните ни щандове ще е новото зареждане с текстил. Тази година тенденциите са Всичко в Стил Винтидж: от покривките те възглавките. И едни такива симпатични 24-25 сантиметрови човечета, които на майтап се превръщат в семейна ценност.

Изобщо помните ли кога за последно купихте Дядо Мраз? А Вашите родители помнят ли? ООО! Значи и вие имат едни такива в наследство – красиви, изписани скъпи спомени. Трошливи спомени, които всяка година завиваме в старата разтегателна хартия, грижливо подреждаме в кутии и ги качваме на тавана, или някъде горе в надстройката на гардероба.

Ами ... това е, разписахме се! Защото знаем, че сме свършили най-важното за днес! Поръчали сме ново зареждане за Коледа и Нова година, което и вие очаквате.