Продукти
Въпроси и консултации - във viber на 0882 281 997 чрез съобщение. Поръчки само през сайта. 

Тази година Коледа е златна

Тази година Коледа е златна
Коледа е традиция и блясък. Тя идва с аромат на канела и греяно вино, идва с онези разкошни тържествени трапези и блестяща коледна украса. Облечена е с класическите цветове са червено, зелено и екрю, с лек блясък на мека коприна или ламе. Елхови клонки, имел и богато декорирана коледна елха. Тихото тайнство на Рождество и фойерверките на Тържеството в душите ни се срещат.


В навечерието на 2022 година Коледа е златна! Този блестящ цвят се наложи след жълтото лято, което имахме. Златните елементи се комбинират прекрасно със снежно бяло, малко графит и аранжирана по подходящ начин светлина.

Забележете златистите отблясъци! Тази година те ще са навсякъде. Топлината на жълтото и блясъкът на златото ще топлят сравнително изолираната ни Коледа.

златна коледа

Търсеният ефект, в неговата мекота, може да се постигне в дните около Рождество с няколко ефектни материи. Покривки за маса в златисти цветове ще създадат тържествено настроение.

златни снежинкизлатни снежинкизлатни снежинкизлатни снежинки

Сложете върху тях бели салфетки, когато подреждате масата за семейството и ги комбинирайте със сервиз със златисти елементи. Няколко по-тъмни петна, графит или черно, ще подчертаят ефекта.

Ако стените в дома ви, или една от тях, са боядисани в тъмен цвят. Златиста украса, комбинирана с бели елементи ще е истинско тържество! Ако пред стената имате диван, или камина, около която се събира семейството, използвайте ефектни декоративни коледни калъфки от разкошен испански жакард. Те са в традиционни коледни цветове – червено, зелено, екрю, с втъкана златиста нишка. Лек деликатен отблясък и перфектната материя показват грижа към детайлите.

коледна калъфкаколедна калъфкаколедна калъфка

Тази година към всяка калъфка са допълнение коледни карета и тишлайфери и други красиви неща, които всяка жена иска да притежава.

Особено ценени са вещите, които сте изработили със собствени ръце – Вие, или заедно с децата. Във всяка книжарница ще откриете подходящи материи. Спомнете как сте го правили с Вашите родители и дайте няколко бързи урока по домашен дизайн на децата си. Ще го оценят.

И последно. Сигурни сме, че у дома имате множество забравени вещи в златиста гама. Отворете скринове, чекмеджета и шкафчета, и дайте нов живот на Вашите любими вещи. Осветете  тях дома си за посрещане на 2022.

ръчно изработена коледна украса