Продукти
Въпроси и консултации - във viber на 0882 281 997 чрез съобщение. Поръчки само през сайта. 

Край морето и край гората

Край морето и край гората
Летните месеци предлагат чудесна възможност да освежите дома си и да го настроите в унисон с околната среда. Независимо дали сте край морето или сред гората, можете да използвате различни декорации, които ще придадат на интериора ви лятно настроение.

Край морето

Ако домът ви е край морето, заложете на светли, пастелни тонове и естествени материали. Декоративни елементи като морски свещници са перфектни за създаване на спокойна, релаксираща атмосфера. Разгледайте разкошните покривки за маса с морски десени, които ще добави нотка на чар към всяка трапезария. За повече разнообразие, добавете тематични карета и тишлайфери с морски елементи, за да подчертаете връзката с морето.

Край гората

Ако домът ви е сред гората, натуралните елементи като дърво и зеленина ще подчертаят природната красота на мястото. Разкошни спален комплект от памучен сатен ще внесе уют и лукс в спалнята ви, а също така е и чудесен подарък. Добавете няколко растения, за да оживите пространството и да създадете усещане за свежест и хармония.

Независимо дали сте на морския бряг или в горския рай, Novistoki.com предлага богато разнообразие от артикули, които ще помогнат да създадете дом, изпълнен с лятно вдъхновение.
Искате ли да внесете аристократизъм в дома си? Искате ли да внесете аристократизъм в дома си? Замисляли ли сте се някога защо жакардовите тъкани са толкова популярни сред интериорните дизайнери? От началото на 18-ти век до днес жакардът е плат, който прави трайно впечатление. Какво е жакард и какви са предимствата на тази материя? Какво е жакард и какви са предимствата на тази материя? Жакард е вид тъкан плат, който се характеризира със своята издръжливост и изисканост. Тази материя се изработва с помощта на специален жакардов стан. В миналото са били особено популярни жакардови килими и ковьори, с които са се покривали стените в аристократичните домове. Днес от жакард се шият покривки и карета, тишлайфери и декоративни калъфки, дори чанти и връхно облекло. Предимствата на памучните материи и съвети за избор на спално бельо Предимствата на памучните материи и съвети за избор на спално бельо Памучните материи са много популярни при изработката на спално бельо. Имат множество предимства. В тази статия ще разкрием информация за различните видове памучни материи - техните предимства и разлики.