Продукти
Въпроси и консултации - във viber на 0882 281 997 чрез съобщение. Поръчки само през сайта. 

Блог

Да се почистим преди Коледа Да се почистим преди Коледа След три седмици е Коледа, а след още няколко дни ще настъпи Новата година. Една чудесна година ще се тръгне, за да отстъпи място на още по-чудесна.

Началото на декември земята заприлична на мома – измита и накичена, показваща празничното си лице, скриваща умората. Светлинки подрънкват със снежен блясък, като същински висулки. Домовете и прозорците напомнят цветовете на коледната звезда с нейното ярко зелено и червено. Една ужасно неприемлива в други части на годината цветова комбинация.
Аромат на белина, или от хасето към ранфорса Аромат на белина, или от хасето към ранфорса Споменът от първите памучни чаршафи в детството ми са с аромат на белина. Не, не съм селянче! Бях дете от центъра на голям град с бохемски традиции.  Един от онези истински градове, които изчезнаха някъде в последните 3 десетилетия на 20-ти век. Златни пердета за спалня – един висок стандарт Златни пердета за спалня – един висок стандарт Често в онлайн магазините за домашен текстил се търсят златни пердета за спалня. След сериозно изследване на потребителското търсене, започнахме да предлагаме десетина подобни модели, които можете да разгледате в тематичната категория.

Защо се впусках хората в златното. Впускат се, защото златото винаги е било символ на разкош и оня метал, който не се създава, и не изчезва.

Традиция и мода в Коледната украса – българската коледна трапеза Традиция и мода в Коледната украса – българската коледна трапеза Традиция и мода в Коледната украса, българската коледна трапеза е обощено название на всичко, което включва в себе си тиха и свята семейна нощ.
Няколко месеца преди Коледа в Интернет кипи трескаво начално търсене на подаръци, на украса, покривки и възглавнички, изобщо на всякакви червено-бяло-зелени красоти. 
По-екстравагантните търся уникални подаръци, или материали, с които биха могли да изработят сами такива.


С коледните чували - на старт! С коледните чували - на старт! Чудесната есен залива прозорците със слънце, което ни разсъблича с топлия си поглед. Дълго-дълго чаканите студени дни са все още далеч, нейде в Северозападна Европа, а при нас някак си е още Средиземноморско.
Замислихте ли се за студените зимни дни?! Ами замислете се, защото след  „-ври“ месеците следват Онези „-ри“ месеци.
Зимата настъпва, нежно подбирайки ни и прибирайки ни в къщи. Зимата ни дава Онова мило семейно събиране, за което сме забравили през лятото.
И ние се преоткриваме, ние отново се вглеждаме в очите на най-близките. Обич ли е това, което проблясва в тях, или е просто отражение на огъня пред нас.
Ей! И после едни дни идват, изпълнени с подаръци за Коледа и Нова година, сред топлината на коледното одеало, на меката коледна възглавничка